kickboksen in Haarlem bij GYM HASSELBAINK

 

Personal training  + Personal coaching in Haarlem

Iedereen heeft soms een duwtje in de rug nodig, omdat je het doorzettingsvermogen niet hebt of omdat je totaal niet weet waar je moet beginnen. Wij begrijpen dat volkomen en willen je graag helpen jouw doel te bereiken, of dit nou op het gebied van kracht, spieren, conditie of afvallen is, wij gaan jou helpen!

 

Bij GYM HASSELBAINK krijg je meer dan personal training. We kijken naar wie je bent. We geloven dat je contact moet hebben voordat je invloed hebt. Daarom trekken we samen op in jouw groeiproces. We zijn je coach, je maatje, je personal trainer en uitlaatklep door middel van kickboksen.

Floyd Hasselbaink ondersteunt je bij het trainen en stelt een persoonlijk trainingsschema op wat past bij jouw doelen en lichaam. Iedereen is verschillend en hoort dan ook een persoonlijk advies te krijgen. 'Giving up is not an option' Tijd om aan jezelf te werken!

 

 

 

JONGERENCOACHING

 

Jongeren. Een kwetsbare doelgroep. Vooral in de puberteit. Tijdens het ontwikkelen van de eigen identiteit, worstelen veel jongeren met verleidingen – zoals alcohol of drugs – met faalangst, een negatief zelfbeeld, pesten, boosheid of een gebrek aan motivatie.

Jonge mensen zijn vol in ontwikkeling. Ze zitten ergens in het midden tussen jongen en man, meisje en vrouw.

En dat is een lastige fase – zéker in een wereld die zoveel van je vraagt en waar vergelijken de norm is.

Voor ouders is deze fase ook moeilijk. Loslaten, botsen, en het gevoel weinig invloed te hebben. 

 

Als ouder constateer je een verandering. Of misschien wel als leraar, mentor, goede vriend, of als familielid.

Je maakt je zorgen en probeert te helpen. Soms lukt dat, soms ook niet.

In dat geval stuur je misschien aan op een jeugdcoach/een jeugdwerker. Een professioneel iemand met wie de jongere kan praten.

Maar tot jouw grote frustratie en wanhoop wil hij of zij dat helemaal niet. Op zich logisch: jongeren willen over het algemeen namelijk niet zielig gevonden worden. Ze vinden dat ze het prima zelf kunnen. 

Misschien aanvaardt de jongere wél professionele hulp, maar is er gewoon geen klik met de hulpverlener. Is er een te grote afstand. Een kloof.

 

GYM HASSELBAINK is er voor deze jongeren in hun moeilijke periode

Voor jongeren die een rolmodel nodig hebben, of voor hen die worstelen met zichzelf, maar niet zitten te wachten op therapeutische sessies waarbij ze alleen moeten praten.
Jongerencoaching biedt een-op-een coaching. Door middel van kickboksen gaan we aan de slag. We geven inzicht in je eigen ruimte innemen, gehoord worden en je sterk voelen. Wij geloven in doen en denken door elkaar. Of eigenlijk: denken door te doen.

We begrijpen en erkennen de weerstand van jongeren en jongvolwassenen. Wij geloven dat je alleen invloed hebt als je contact maakt. 

 

Het resultaat van onze unieke vorm van jongerencoaching? Bewustwording, balans en zelfverzekerdheid.

Door onze jongerencoaching staat de jongere sterker in zijn of haar schoenen en is hij of zij klaar om de nodige obstakels te overwinnen.

Tevens communiceren we met de ouders. We vragen vertrouwen en geven transparantie terug.

We doen het samen!